Намаление на дамски палта

Кои ще бъдат най-търсените дамски връхни дрехи през есен-зима 2019-2020? В днешната статия ще Ви представим най-желаните и стилни дамски палта и връхни дрехи, в които ще бъдете в центъра на вниманието този сезон.

Демисезонни евтини палта

Да започнем най-напред с демисезонните палта – те не се различават кой знае колко от класическите зимни модели с едно малко изключение. Топ световните дизайнери решиха да заложат този сезон на повече практичност и функционалност при тях. Идеята им бе палтото да бъде хем красив завършек на зимния стайлинг, хем и да си върши работата – да носи топлина и мекота на собственичката му.

Палта с повече декорации

Като че ли все още не сме свикнали да виждаме модни палта с декорации, но през 2019-2020 това със сигурност ще се случи. Декоративните елементи и дори материалите ще бъдат изключително разнообразни така, че всяка дама да си хареса по нещичко.

От гледна точка на текстила, дамските палта през новия сезон ще бъдат представени главно от кашмир и вълна, туид, кожа, кадифе, букъл, трикотаж, дъждобранни модели.
Супер смела тенденция се оказват женските образи върху палто или друг вид връхна дреха.

Евтини палта и лаконични силуети

И тази година забелязваме минималистична нотка, семпли дизайни, решени в по-ярки или топли, меки цветове. Както изглежда, ще има по нещичко за всеки вкус и стил.
  


Класическото дамско зимно палто ще бъде леко освежено с допълнителни декорации или контрастно покритие. Дори най-семплата визия може да бъде подобрена от неочаквано оцветяване или модерна комбинация от материали.

При дългите и къси модели ще забележим също свободни и монтирани покрития, актуални за сезона. Именно това прави палтата толкова различни, интересни и оригинални.

А вие какви палта предпочитате да носите? И правите ли си експерименти с облеклото и зимния си стайлинг?